Home

Managing Post Production – Open sessions

8 januari 2021
11:00 AM
Engels
gratis
Online
Openbaar

Post-production Workshop – Open Sessions biedt de mogelijkheid om de plenaire sessies van de Post-production Workshop bij te wonen. Dit is een workshop die dient om een ​​beter begrip te verkrijgen van de technische, financiële en creatieve aspecten van postproductie met een focus op de uitdagingen van internationale coproducties. De Open Sessions bestaan uit zeven presentaties waarin experts hun ervaringen en visie delen.

MANAGING POST-PRODUCTION – By Niko Remus

Als aftrap van de plenaire sessies van de workshop, geeft deze sessie een overzicht van de volledige 6-daagse workshop en hoe we de online workshop-situatie benaderen.

Omdat de technologie zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld en zich zal blijven ontwikkelen, blijft de kennis over het omgaan met de workflow, het budget en de planning vaak achter. Het doel voor de komende sessies is dit beter te begrijpen en de focus te houden op het creatieve werk.

 

De Post-production Workshop en de Open Sessions worden georganiseerd met steun van Creative Europe en het Nederlands Filmfonds, in samenwerking met Cinesud en APostLab.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home