Home

Extra oproep (4e) ronde Teledoc 2022

5 december 2022
5:00 PM
Nederlands
Openbaar

Een Teledoc is een documentaire met een eigentijds Nederlands onderwerp of duidelijk Nederlandse connectie, zich afspelend in het heden, toegankelijk, prikkelend, verhalend, cinematografisch en bestemd voor een breed televisie- en/of bioscooppubliek.

In dit project werken NPO/publieke omroepen, CoBO en Filmfonds samen met Nederlandse onafhankelijke documentaire producenten. Zij geven makers de kans om voorstellen in te dienen voor ontwikkeling voor zowel onafhankelijke documentaire regisseurs als voor documentaire producenten samen met een regisseur.

Filmplannen kunnen, na selectie door publieke omroepen en Filmfonds, een toekenning krijgen voor ontwikkeling: voor research en het schrijven van een documentaire script. Regisseurs die zonder producent een ontwikkelingsaanvraag hebben ingediend, gaan bij aanvang van de ontwikkelingsfase samenwerking met een producent aan. Na uitwerking van de geselecteerde filmplannen vindt opnieuw selectie plaats door publieke omroepen en Filmfonds voor de mogelijke realisering. Voor realisering kunnen alleen producenten indienen.

Deadline voor het indienen van plannen is maandag 5 december 2022 om 17:00 uur bij COBO op cobo@cobofonds.nl

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home