Home

POSITIONALITY DEEP DIVE

14 september 2023
10:00 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 195,- (excl. 21% BTW)
Openbaar

Ben jij een filmprofessional die meer inclusie in de filmwereld wil zien? Ontdek de kracht van meerstemmige perspectieven tijdens de ‘Positionality Deep Dive‘ training, 14 en 20 september!

Leer hoe jouw positie als filmmaker invloed heeft op het geven van ruimte aan diverse stemmen en ervaringen. Onderzoek samen met experts en collega’s in een veilige omgeving hoe je verhalen vertelt die resoneren met verschillende perspectieven.

Krijg inzicht in een integere omgang met onderwerpen zoals inclusie en representatie, en scherp je vaardigheden aan. Bovendien kun je je eigen casus inbrengen en samen met je peers reflecteren.

White Berry van Sia Hermanides, zal als case study gebruikt worden tijdens de workshop! Guess what? Zij is er ook bij. Mis deze unieke kans niet om jezelf te ontwikkelen tot een meerstemmige verhalenverteller!

Voor de kosten van deze workshop kan je een bijdrage aanvragen bij Werktuig Permanente Professionele Ontwikkeling (PPO). PPO financiert ontwikkelplannen voor iedereen die werkzaam is in de creatieve of culturele sector, zowel voor werknemers als ZZP’ers.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home