Home

Post-Apocalyptisch Film Festival – It’s the End of the World as we Know it

17 december 2022
12:00 PM - 11:30 PM
Engels, Toegankelijk voor mindervaliden
€ 25
Openbaar

Wat gaat die verdoemde Apocalyps veroorzaken? Wordt het een atoombom, aliens, voedselschaarste, een meteoor, global warming of misschien een pandemie? Kom die echte einde-der-tijden-mood ervaren tijdens het Post-Apocalyptisch Film Festival ‘It’s the End of the World as we Know it (and am I Fine?)’. 

Op zaterdag 17 december word je ondergedompeld in de meest duistere toekomstscenario’s, terwijl je meteen kunt vieren dat deze (hopelijk) nog erg ver weg zijn. En misschien wel nooit plaatsvinden… Er zijn screenings van twee lange films (waarvan één wereldpremière) en 5 korte films uit de Benelux inclusief Q&A’s met de makers. Ook is er een paneldiscussie over het creëren van (post-)apocalyptische werelden op film en een script reading van een iconische filmklassieker waarbinnen 2022 er heel anders uitzag.

Verder is er een expositie met props en concept art van verschillende (post-)apocalyptische films, en een loterij waarbij je ‘out of this world’ prijzen kunt winnen. De dag wordt afgesloten met een feest waardig voor het einde der tijden!

Prijs voor het gehele programma: € 25,- (inclusief 2 loterij tickets)

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home