Home

Limburg Film Fonds: Indienen aanvraag ontwikkeling – Lange Producties

10 september 2021
6:00 PM
Nederlands
Openbaar

Onder lange producties wordt verstaan steun voor audiovisuele projecten (theatrical, televisie, web) met een minimale (totale) speelduur van 40 minuten. Vanaf 2021 staat de regeling ook open voor non-fictie projecten.

Vanaf 10 juni 2021 kun je als filmmaker een aanvraag indienen bij Limburg Film Office ter ondersteuning van de (mini) treatment-ontwikkeling van jouw project. Per project kan maximaal €3.500 worden aangevraagd. Deze regeling is bedoeld voor filmmakers die professioneel in de filmsector opereren en zich verder willen ontwikkelen. De projecten zijn nieuw en hebben nog niet eerder een (ontwikkelings)bijdrage ontvangen van een (film)fonds (zoals het Nederlands Filmfonds). Ook dienen ze inhoudelijk en/of thematisch nauw verbonden te zijn met de provincie Limburg, de Limburgse cultuur, samenleving of Limburgse geschiedenis.

Het doel is het opleveren van een (eerste mini)treatment van 15-25 pagina’s en de mogelijkheid om algemene elementen die de ontwikkeling van je project bevorderen te onderzoeken, denk hierbij aan een business project package of een eerste onderzoek naar de (visuele) vertelstijl of andere project-specifieke elementen.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home