Home

IFFR – Call – Meld je aan voor de IFFR RTM Pitch

5 juli 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar

Met de tweede editie van RTM Pitch krijg jij als talentvolle, Rotterdamse filmmaker opnieuw de kans een plan in te dienen voor een korte film waarin het dna van IFFR te zien is. De winnaar van de pitch ontvangt een bedrag van €20.000 voor de totstandkoming van een film van minimaal 5 en maximaal 20 minuten. Daarnaast word je als winnaar begeleid en ondersteund door een ervaren Rotterdamse filmproducent. In januari 2022 gaat jouw film in première tijdens de 51ste editie van IFFR.

RTM Pitch is onderdeel van RTM: het Rotterdam-programma van IFFR, waarbij films en makers uit de Maasstad in de schijnwerpers staan.

Lever vóór 5 juli 2021 jouw filmplan in via deze site.

Een onafhankelijke jury – bestaande uit een Rotterdamse filmexpert en programmeurs van IFFR’s korte filmprogramma – beoordeelt de inzendingen. De winnaar krijgt tot aan de première advies en coaching van een ervaren, Rotterdamse producent tijdens de ontwikkeling en productie van het filmproject.

De winnaar wordt op maandag 19 juli 2021 bekend gemaakt.

Let op: omdat de deadline is verplaatst, kan het zijn dat jij je filmplan al hebt ingediend. Als je het document nog wilt aanpassen, kun je het opnieuw uploaden met ‘versie 2’ in de omschrijving.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home