Home

Schrijf je in voor de Vrijplaats 2021

12 juni 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Engels, Nederlands
Openbaar

Ben jij een working professional in film en audiovisuele media? Teken jij storyboards, of schrijf je scenario’s, componeer je filmmuziek, ontwikkel je games, speel je personages, of regisseer je films, videoclips of commercials? En heb je meegewerkt aan producties die een openbare vertoning of presentatie hebben gehad? Dan is de Vrijplaats iets voor jou!

De Vrijplaats is een residency van drie maanden waarin je als working professional vrije werk- en denkruimte krijgt om een onderzoek te doen dat niet binnen bestaande ontwikkeltrajecten past. Je kan hier je kennis verdiepen of verbreden, het maakproces innoveren en samenwerken met professionals uit andere disciplines om tot nieuwe inzichten te komen.

De Vrijplaats bestaat uit gezamenlijke wekelijkse bijeenkomsten en een individueel traject onder begeleiding van een mentor. Ook kunnen de deelnemers zelf sprekers aandragen voor de gemeenschappelijke sessies.

Naast het doen van eigen onderzoek zullen de deelnemers van Vrijplaats ook werken aan het thema ‘positionality’. Via gezamenlijke seminars en masterclasses leren we de betekenis van positionality kennen, welke wordt bepaald door je waarden, wereldbeeld, en jouw context in tijd en ruimte.

Geselecteerde deelnemers krijgen een eenmalig stipendium om een deel van de kosten voor levensonderhoud te dekken.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home