Home

Slagkracht 2023 – Grip op je financiën

16 november 2023
9:30 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 300 excl. btw
Openbaar

Als zakelijk verantwoordelijke is het financieel gezond houden van je organisatie een groot onderdeel van je werk. Ook al besteed je zaken uit aan een boekhouder, toch is het fijn om goed inzicht te hebben in je financiën zodat je weet welke keuzes gemaakt kunnen worden.

Cultuur+Ondernemen biedt in deze training zakelijk verantwoordelijken handvatten voor het inrichten van de financiën van organisaties.

Voor wie?
Bevlogen professionals die zich bezighouden met de zakelijke kant van een culturele of creatieve organisatie, die relatief startend zijn (1 tot 5 jaar werkervaring in de zakelijke kant van de culturele sector) en zich willen ontwikkelen op het gebied van financieel management voor hun organisatie.

Programma
Sébastien Kramer, Alexander Ramselaar en Karen de Meester helpen je in dit programma om financieel zicht te houden op jouw organisatie binnen de creatieve- en culturele sector. Verschillende formats en modellen zullen voorbij komen, maar maken altijd de koppeling met de praktijk. Met welke vraagstukken heb jij te maken? Je leert risicomanagement actief te integreren in je dagelijkse praktijk en geeft je tevens een instrument in handen om makkelijker en beter onderbouwd collega’s en toezichthouders te overtuigen van je aanpak om kansen voor je organisatie te benutten. De sessie is interactief en je gaat ook echt aan de slag met jouw eigen cijfers en casuïstiek.

De training vindt plaats bij Cultuur+Ondernemen (Kerkstraat 204, Amsterdam).

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home