Home

Slagkracht 2023 – Persoonlijk Leiderschap

13 april 2023
9:30 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 550 excl. btw
Openbaar

Wie ben jij als zakelijk verantwoordelijke? Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? En hoe kom je daar? Een groot deel van een zakelijk verantwoordelijke zijn gaat niet alleen om kennis en kunde, maar ook om de persoon die je meeneemt in je werk. Kennis over wie je bent, helpt jou om je te ontwikkelen als professional en geeft ruimte voor groei.

Tijdens deze tweedaagse training sta je stil bij wie jij bent als persoon. Waar sta jij voor en hoe verhoud je je tot de mensen en het culturele landschap om je heen? In een groep onder leiding van een ervaren trainer ga je met oefeningen aan de slag om in contact te komen met je eigen gevoel, waarden en kwaliteiten als leider.

Voor wie?
Bevlogen professionals die zich bezighouden met de zakelijke kant van een culturele of creatieve organisatie, die relatief startend zijn (1-5 jaar werkervaring in de zakelijke kant van de culturele sector) en zich verder willen ontwikkelen en professionaliseren. Denk aan zakelijk leiders, creatief producenten en productieleiders. Je hebt behoefte om stil te staan bij jouw drijfveren, weer te ervaren waarom je doet wat je doet en hoe je die kennis kan benutten en kan bijsturen in de ontwikkeling in je vak.

Praktische informatie

  • Trainer: Ragna Heidweiller (NOBCO gecertificeerd coach, trainer en schrijver)
  • Data: 13 april en 11 mei
  • Locatie: Cultuur+Ondernemen (Kerkstraat 204, Amsterdam)
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home