Home

Slagkracht 2023 – Van Droom naar Daad

8 juni 2023
9:30 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 300 excl. btw
Openbaar

Tijdens deze training sta je stil en kijk je naar de strategie van jouw organisatie. Waar ligt potentie en hoe kun je daar komen?

In één dag wordt zichtbaar wat de toekomstige betekenis en maatschappelijke waarde van jouw organisatie kan zijn. In Van droom naar daad biedt Cultuur+Ondernemen je de mogelijkheid om concreet aan de slag te gaan met waardecreatie en ga je naar huis met concrete plannen waarmee je jouw organisatie verder kunt brengen.

Voor wie
Dit programma is voor startende zakelijk verantwoordelijken uit de culturele/creatieve sector die zich ook bezighouden met strategievorming van de organisatie, maar veelal te weinig aan toe komen om hier ruimte en aandacht voor te hebben.

Praktische informatie

  • Trainers: Beatrijs Voorneman en een collega, beiden zijn ontwerpers bij Reframing Studio
  • Locatie: Cultuur+Ondernemen (Kerkstraat 204, Amsterdam)

Let op: onderdeel van de training is een voorbereidingsopdracht die ongeveer 2 weken van te voren gemaakt moet worden. Dit zal ongeveer 4 uur in beslag nemen.

Programma
Tijdens de training ga je jouw organisatie, product of dienst ‘reframen’. Je brengt de toekomstige context in kaart: hoe verandert de wereld van kunst en cultuur richting 2030? Je bepaalt een strategie voor het effect dat je wilt sorteren, welk type gedrag of ervaring je met jouw onderneming teweeg wilt brengen. Tenslotte ontwerp en bedenk je tal van ideeën om uiting te geven aan een nieuwe richting. Van gebouw tot app, van dienstverlening tot de samenstelling van het team. Alles met het doel om met heldere ideeën voor de toekomst naar jouw organisatie terug te keren.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home