Home

Slagkracht 2023 – Zakelijk leiderschap & samenwerken

7 december 2023
9:30 AM - 5:00 PM
Nederlands
€ 300 excl. btw
Openbaar

In de training Zakelijk leiderschap & samenwerken kan je ervaren wat samenwerken vanuit een leidende rol betekent. Als deelnemer aan deze training onderzoek je ervaringsgericht de rol die je neemt in groepen en de daarbij behorende reactiepatronen. Door te weten wie je bent als leider, kan je groeien in jouw leiderschap.

Zakelijk leiders hebben bij uitstek te maken met diverse samenwerkingspartners en uiteenlopende belangen. Denk aan de samenwerking tussen zakelijk leider en artistiek leider, met je raad van toezicht, of het leidinggeven aan en samenwerken met een team. Hoe jij je als zakelijk leider positioneert en hoe jij je persoonlijkheid inbrengt beïnvloedt de samenwerking in belangrijke mate.

Voor wie?
Bevlogen professionals die zich bezighouden met de zakelijke kant van een culturele of creatieve organisatie, die relatief startend zijn (1 tot 5 jaar werkervaring in de zakelijke kant van de culturele sector) en zich willen ontwikkelen op het gebied van leiderschap.

Programma
Zakelijk leiderschap & samenwerken is een actiegericht programma. De programmaleiders creëren tijdens de dag een tijdelijk werksysteem, waarin jij leert over jezelf, je rolname en de dynamiek in groep en tussen groepen. Jij leert over jezelf in de rol als leider in de samenwerking met anderen door je gedrag en de dynamiek met anderen te onderzoeken in het hier en nu van dit programma.

Praktische informatie

  • Trainers: Marcel de Groen en Hilde van Poeijer van NieuweKaders
  • Locatie: Cultuur+Ondernemen (Kerkstraat 204, Amsterdam)
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home