Home

Steunpakket Talentvolle Makers Machinerie

10 december 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
Openbaar

De provincie Utrecht heeft budget beschikbaar gesteld aan de Machinerie om talentvolle makers te stimuleren nieuw cultureel aanbod te ontwikkelen. Door de coronacrisis hebben makers in de culturele sector al een tijd niet of nauwelijks werk kunnen produceren en presenteren. Nu de culturele sector weer langzaamaan begint te draaien, biedt het Steunpakket Talentvolle Makers een directe financiële impuls waarmee makers meteen aan de slag kunnen. Talentvolle beeldmakers uit de provincie Utrecht kunnen hun aanvraag uiterlijk 10 december 2021 indienen bij de Machinerie Talenthub.

De impuls voor beeldmakers, die de Machinerie uitvoert, richt zich op beeldcultuur in de breedte. Met het Steunpakket Talentvolle Makers bieden we daarom een financiële impuls aan fotografen, filmmakers, animatoren en beeldmakers met een digitale-cultuur achtergrond de mogelijkheid om een bijdrage aan te vragen. Daarbij is ruimte voor de verschillen tussen de disciplines.

De criteria voor het Steunfonds Talentvolle Makers zijn opgesteld door de Machinerie in samenspraak met Creative Coding Utrecht, FOTODOK, Hoogt on Tour, IMPAKT, De Lieve Vrouw, Nederlands Film Festival en SETUP.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home