Stichting Wedowe – Open Call – Meld je aan voor de PlusWhat Deal (Parttime programma)

19 november 2021
English, Nederlands, Toegankelijk voor mindervaliden
Online
Openbaar

PlusWhat geeft jongeren tussen 16 en 27 jaar de kans om te investeren in jezelf, te ontdekken welke vormen van makerschap bij je past en die te ontwikkelen. 

Met dit programma bieden we jongeren die geen 14 weken tijd hebben de kans om zichzelf tóch verder te ontwikkelen. Verspreid over drie weken kom je drie keer samen voor workshops van een halve dag. In die workshops leer je de drie delen van het filmproductieproces kennen: pre-productie, productie en postproductie. Je krijgt de mogelijkheid om samen met andere deelnemers op de locatie van PlusWhat in Rotterdam aan een video te werken. Natuurlijk wordt je daarbij geholpen en gecoacht waar nodig, maar we laten jullie ook echt je eigen ding doen. 

Om mee te doen meld je je online aan.

Na dit korte talentontwikkelingsprogramma heb je goede basis-skills geleerd en ontwikkeld voor het maken van video’s. Die komen van pas als je wil doorstromen naar het langere traject, PlusWhat Program, en in je toekomstige carrière. Heb je nog vragen of wil je een keer sparren na afloop van de PlusWhat Deal? Dan kun je altijd contact met ons opnemen! We spreken vorige deelnemers ook nog regelmatig.

Meer info & tickets
Home