Home

Symposium 2023

20 juni 2023
10:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
Gratis
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Openbaar

Op dinsdag 20 juni 2023 barst het weer los: het AVA_Net symposium bij Beeld & Geluid in Hilversum! Een dag vol interessante talks, presentaties, discussies en boeiende ontmoetingen met vakgenoten uit het brede AV-erfgoedveld.

Met deze keer een programma dat onder meer zal aanhaken bij het Herdenkingsjaar Slavernijverleden dat op 1 juli 2023 van start gaat. Hoe werkt dit zeer pijnlijke, belangrijke en tot voor kort onderbelichte verleden door in de AV-archieven van nu? En hoe is de AV-erfgoedsector daarmee bezig?

Meld je alvast aan en laat je in de aanloop naar 20 juni via de nieuwsbrief en de website verder informeren over het programma. Wil jij zelf een onderwerp inbrengen? Mail je voorstel naar redactie@avanet.nl.

Over AVA_Net

AVA_Net is het (kennis)netwerk voor audiovisuele collectiehouders in Nederland en iedereen die geïnteresseerd is in dit erfgoed en heeft als doel de positie van het AV-erfgoed in Nederland te versterken. AVA_Net brengt organisaties met AV-erfgoed uit diverse sectoren samen en biedt een platform voor kennisuitwisseling, informatieoverdracht en stimuleert tot samenwerking aan collectieve doelen.

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home