Home

VERS Event: Geld, Geld, Belastingaangifte

29 juni 2022
8:00 PM - 9:00 PM
Nederlands
lab111
Openbaar
Als beginnend film- of televisiemaker is het vaak een hele zoektocht hoe je je financiële zaken regelt: wat is een redelijke fee, ga ik op de payroll of toch inschrijven bij de KvK, hoe moet ik belastingaangifte doen, ga zo maar door. Dit is slechts een greep uit de vragen die iedereen zichzelf stelt als je net een beetje begint in de business. Dit VERS Event zal daarom in het teken staan van: GELD!

Bij dit laatste VERS Event voor de zomer nemen financieel adviseur Rogier Kemme (Goodfellas) en filmregisseur Martin Koolhoven (o.a. Oorlogswinter, Brimstone, De kijk van Koolhoven en nu ook het bedrijf Goodfellas) je mee op een financiële reis waar al jouw vragen van contracten tot en met de MKB-investeringsaftrek (wie kent hem niet) aan bod zullen komen.

– Martin Koolhoven geeft een inkijkje in hoe hij ooit is begonnen en welke hobbels er op zijn weg zaten richting een duurzaam bestaan als professioneel filmregisseur.

– Rogier Kemme zal een presentatie houden over o.a. de aangifte winst- en inkomstenbelasting, wel – of toch niet – in loondienst en hoe jij van alle aftrekken zo goed mogelijk gebruik kan maken.

Wil jij meer leren over het runnen van je eigen onderneming,

reserveer dan snel je kaartje en blijf vooral plakken op de borrel!
Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home