Home

VERS: Film Awards & Festival (jubileum editie)

6 augustus 2021 - 8 augustus 2021
8:00 AM - 6:00 PM
Nederlands
lab111
Openbaar

Dit jaar bestaat VERS 25 jaar en dat gaan we vieren! Dat doen we in de vorm van een drie dagen durend festival 6 t/m 8 augustus 2021, samen met oude en nieuwe bekenden van de vereniging en vol met workshops, talks, festiviteiten en natuurlijk films. Onderdeel van het jubileum zijn de vertrouwde Film Awards die vanwege de Covid-omstandigheden niet door konden gaan in december. In augustus doen we een nieuwe poging, op een nieuwe locatie: LAB111 in Amsterdam.

VERS FILM AWARDS

De VERS Film Awards is het jaarlijks terugkerende filmfestival van VERS dat volledig in het teken staat van de beeldmaker van morgen. Diverse makers van korte films strijden er om de juryprijzen voor Beste Film, Beste Cinematografie en Beste Montage. Een kritische jury bepaalt wie de in totaal €15.000,- aan prijzengeld in de wacht sleept voor het maken van een nieuwe film. Inschrijving hiervoor is gesloten. Het prijzengeld wordt gesponsord door Filmmore en Camalot.De VERS Film Awards biedt een unieke mogelijkheid voor jonge filmmakers om een volgend project te ontwikkelen, maar ook om de beste korte films van talentvolle makers op het grote doek te zien.

PROGRAMMA

TBA: Houd de social van VERS in de gaten voor al het nieuws en updates over de films en programmering tijdens het jubileum!

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home