Home

Vers Online ‘Documenting the wild’

1 maart 2021
8:00 PM - 9:30 PM
Nederlands
Online

Maak je klaar voor een beetje avontuur – tijdens dit event praten we namelijk over filmen in de natuur! Een film maken is plannen, plannen en nog eens plannen. Alles en iedereen moet op het juiste moment op de juiste plek klaar staan om het perfecte shot te schieten. Je bouwt je set op en zorgt dat iedereen weet wat ze moeten doen. Maar wat als je het ondanks je perfecte voorbereiding niet voor elkaar krijgt vanwege een hoofdpersonage dat wegrent? Of vanwege een camera die wegzakt in de zachte ondergrond? Wat als je het succes van je verhaal in de handen moet leggen van iets dat zo veranderlijk is als de natuur?

De komende VERS-avond staat volledig in het teken van Nederlandse Natuurdocumentaires. Hoe kies je een geschikt onderwerp? Hoe maak je een verhaal van de natuur? Hoe ziet de ‘set’ van een natuurdocumentaire eruit? Wat is de rol van de maker in de film? En is het eigenlijk wel de bedoeling dat we als mensen de natuur op deze manier vastleggen?

Kom erachter op deze VERS-Avond waarin we in gesprek gaan met twee Nederlandse makers. De successen, de worstelingen en voornamelijk de passie van de gedreven makers worden op deze avond belicht. Krijg een kijkje achter de schermen van een door velen geliefd en verbazingwekkend genre op 1 maart!

Meer informatie & aanmelden via Eventbrite

Meer informatie


Home