Home

VERS X Rolf Dekens: Masterclass Cinematografie

7 juni 2021
8:00 PM - 9:30 PM
Nederlands
VERS-leden: gratis, anders € 5,- (+ servicekosten)
Online

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je je eigen stijl creëert als Director of Photography (DoP)? Vragen als hoe maak je hét perfecte shot of hoe begin je aan je decoupage? Wanneer kan je het beste kiezen voor handheld en wanneer draai je vanaf statief? Hoe ziet de samenwerking met de regisseur eruit en wat zijn de grootste uitdagingen op de set?

Tijdens ons komende VERS evenement zal Rolf Dekens je meenemen in de wereld van een DoP. Rolf dekens is met zijn studie camera/licht aan de Nederlandse Filmacademie in 2001 afgestudeerd. Hij begon zijn loopbaan met nationale films en televisieproducties als Vet Hard en Shouf Shouf. Hij draaide films als Oorlogsgeheimen, De dirigent, Pizza Maffia en de vampieren-serie Heirs of the Night. Sinds 2016 is hij ook internationaal actief als cameraman. Aan de hand van voorbeelden uit Rolf zijn werk leren we meer over de geheimen van het vak. Samen duiken we een analyse in van zijn filmfragmenten en zullen we kijken naar zijn aanpak. Ben jij hier bij?

Let op!
– Gewone tickets kosten € 5,- (+ servicekosten) en zijn verkrijgbaar via Eventbrite.
– Ben jij VERS-lid? Dan is dit evenement gratis voor jou! Je moet echter nog wel jouw ticket reserveren via Eventbrite, waar je jouw naam (en evt. VERS-lidnummer) in moet vullen.
– Om deelname aan de online evenement overzichtelijk te houden en om voldoende ruimte te kunnen bieden voor vragen, zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. Wacht dus niet te lang met het kopen/reserveren van jouw ticket!

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home