Home

Creative Europe – Workshop – Online Pitchen

16 maart 2021
11:00 AM - 12:30 PM
Engels
gratis
Online
Openbaar

Het afgelopen jaar is online pitchen en presenteren de nieuwe realiteit geworden. Filmfestivals en -markten organiseren digitale bijeenkomsten voor hun professionals. Online communiceren is al moeilijk genoeg, laat staan wanneer je je publiek niet kunt zien of als je de persoon met wie je spreekt niet kent. Hoe maak je de beste indruk in beperkte schermtijd?

De Creative Europe Desken in Ierland en Nederland hebben expert Bonnie Williams bereid gevonden om je op weg te helpen in de nieuwe realiteit van online pitchen, via een online workshop met deelnemers uit zowel Ierland als Nederland.

Tijdens deze workshop leert Bonnie Williams hoe je jezelf en je project optimaal online kunt presenteren.
Ze legt uit hoe je je boodschap en visie zelfverzekerd kunt overbrengen, hoe je op een natuurlijke manier contact kunt maken met je publiek en hoe je je presentatie kunt afstemmen op diverse online platforms.

De volgende thema’s worden behandeld:
– Voorbereiding: mindset en benadering van de virtuele omgeving
– Structuur en inhoud: need-to-knows & nice-to-knows
– Presentatie: tactieken & best practices voor online pitching, 1-op-1 meetings en netwerken

Voor wie? 
De workshop is bedoeld voor producenten die al ervaring hebben op nationaal niveau maar de ambitie hebben om internationaal te coproduceren en producenten die al de eerste stappen hebben gezet om internationaal te produceren maar moeite hebben om zichzelf, het bedrijf of hun project online te presenteren.

Aanmelding
Meld je hier aan vóór vrijdag 12 maart 2021.
Let op: deelname is kosteloos, maar de plaatsen zijn beperkt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Alleen degenen die een plek hebben krijgen bericht.

Later in de maand is er een vervolgsessie waaraan een selectie van deelnemers kan meedoen. Meer informatie volgt hierover tijdens de workshop.

Over Bonnie Williams
Bonnie Williams is een Pitch & Public Speaking Coach voor professionals uit de audiovisuele industrie.  Ze is gespecialiseerd in het ondersteunen van internationale sprekers bij het vinden van hun eigen stem en om impactvol te spreken.

Ze coacht en adviseert filmmakers en producenten, schrijvers en creatieven, managers, moderators, experts, etcetera over pitching-, presentatie- en interviewtechnieken. Tevens is ze terugkerend adviseur bij het International Film Festival Rotterdam (IFFR) voor verschillende platforms waaronder RotterdamLab, BoostNL, VR Pro, & IFFR ProHub; IDFA Forum en CEE Animation Forum. Ze heeft gewerkt met B2B Docs, FilmarketHub Pitchbox, VondelCS, VersFilmFestival, en meer. Ze is senior TEDx speaker coach en coacht documentaire filmmakers voor hun persoonlijke voice-overs.

Meer informatie: www.speakingwithimpact.nl

Meer informatie

Ontdek soortgelijke evenementen:Home