Over

Wie zijn wij?
De AV-Agenda is een initiatief van het Nederlands Film Festival (NFF), de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers (NBF) en FilmForward.

Waarom?
In 2020 sloegen het Nederlands Film Festival, NBF en FilmForward de handen ineen om gezamenlijk te werken aan een evenementenagenda voor de hele audiovisuele sector. Met de ontwikkeling van een algemene audiovisuele agenda bundelen de samenwerkingspartners alle afzonderlijke inspanningen. In de AV-Agenda vind je bijeenkomsten van de vakverenigingen, festival data, deadlines van fondsen en andere relevante evenementen.

Hoe?
Het is uitdrukkelijk de bedoeling dat de agenda voor iedereen in de sector toegankelijk is en gebruikt gaat worden. We betrekken alle vakverenigingen en geven ze de mogelijkheid om zelf events aan te maken in de agenda. Dat kan via een formulier op deze pagina: Voeg je evenement toe. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de AV-Agenda op te nemen in externe websites.

Wanneer?
Deze website is in ontwikkeling. Redactiestatuut, privacy policy en meer informatie over het doel en het gebruik van deze agenda volgen in juni 2021.

Contact
De site is live en wordt door een drietal redactieleden van FilmForward, NBF en NFF actueel gehouden. De vormgeving van de site staat nog in de steigers. Wil je de site testen en feedback geven, of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan graag contact op met redactie@av-agenda.nl.

Lees hier meer over: